fbpx

BalkanBet-praksa

PRAKSA, KAO STVORENA ZA TEBE!

KO SMO MI?

Možda već znaš ko smo mi, jer postojimo preko 20 godina i poprilično smo aktivni u advertajzingu. Name, ti nas verovatno znaš kao “još jedna kladionica” ali uprkos tome, mi nismo samo još jedna u nizu, već uspešna kompanija iza koje stoji već sada preko 1000 zaposlenih pojedinaca, među kojima smo i mi kreativci.
Mi smo kreativan tim u kome vladaju pozitivne vibracije, mnogo humora, ali i radna atmosfera. Naš tim je veoma ambiciozan, što znači da sami osmišljavamo i sprovodimo kampanje i sve to uglavnom in-house, osim produkcije naravno… i skoro sve što uradimo na kraiu završi na nekoi drustvenoi mreži, TV kanalima, bilbordima i našem web-u. Verujemo u transparentnost, fleksibilnost i proaktivnost i te vrednosti zivimo svakodnevno.
Ako si čitajuci ovo dobio želju da postaneš deo naše priče i želiš iz prve ruke da naučis kako je raditi u dizajn timu, nastavi da čitas!

KAKO IZGLEDA PRAKSA KOD NAS

Cilj naše prakse nije samo da odradiš određeno vreme i dobiješ sertifikat, niti je da nam odradiš gomilu glupog posla koji niko ne želi da radi. Cilj je da te uvedemo u posao i istreniramo za operativni i kreativni rad koja se odnosi na poziciju dizajnera. Za tako nešto potrebno nam je oko 3-6 meseci. Već u prvim nedeljama ćes imati realne odgovornosti i radiš na konkretim projektima i zato je bitno da imaš osnovno poznavanje Adobe programa kao što su PhotoShop, Illustrator, AfterEffect, Premier Pro… znamo da je zahtevno, ali zato je praksa plaćena, a benefiti vezani za znanje nemaju cenu.
Svakog meseca ćes imati evaluaciju svog rada sa mentorom, ali i pomoć tima da ti asistira i usmeri šta god da ti bude trebalo. Mentor će voditi tvoju praksu, biti tu da te usmeri kroz zadatke, da ti objasni sve što te buni i da te uklopi u tim, ali će ti svakako ceo tim biti na raspolaganju.
Fokus će biti na estetici i njenoj primeni. Naučićeš kako da napraviš efektnu grafiku, odabereš dobru fotografiju, razumećes šta je art direkcija i kako da kreiraš dobro grafičko rešenje za društvene mreže.

DA LI SI OVO TI?

Želiš da kreiraš rešenja u koja verujes i koja imaju uticaj i sve to sa timom koji je rešen da bude najbolji na Balkanu?

• Student si završne godine ili si nedavno diplomirao/la (poželjno marketing/dizajn);
• Pristupaš zadacima otvorenog uma i smatraš da postoji rešenje za sve probleme;
• Vredan/na, odgovoran/na i bez poteškoća balansiraš više zadataka odjednom;
• Imas osnovno poznavanje Adobe programa
• Voliš i samostalni i timski rad
• Kreiranje vizuelnog identiteta te inspiriše i nadahnjuje
• Početak prakse bi bio u martu mesecu

A SADA SE SIGURNO PITAŠ, KOJI JE SLEDEĆI KORAK?

Uvek želimo da se upoznamo sa ambicioznim mladim kreativcima!
Pre svega, pošalji nam tvoj CV, portfolio dosadašnjih radova i propratno, odnosno motivaciono pismo. Želimo da saznamo koje su projekti na kojima si radio.
Sve to šalješ ovde:

Nepotpune prijave (bez biografije ili portfolija) nećemo uzimati u obzir.
Ukoliko naš tim proceni da smo potencijalni fit, javićemo se vrlo brzo
Naredni korak je intervju gde ćemo te pitati konkretno o projektima iz tvog portfolija, prodiskutovati na kom nivou je tvoje tehničko znanje iz Adobe programa i na kraju dotaći ćemo se tvoje ambicije da radiš u ovoj industriji, ništa strašno zar ne?