fbpx

dIGIHACK

STEP NTO THE FUTURE AND LEARN FROM THE EXPERTS OF IT INDUSTRY

:
:
:

ABOUT CONFERENCE

Digihack je spoj tehnološke konferencije, ispraćene sajmom kompanija i hakatona. Okuplja preko 250 delegata, 5 govornika i preko 10 kompanija.

Teme o kojima ce se pričati su: artificial intelligence & machine learning, blockchain, metaverse, IT project management, data science, business tech, cyber security.

Upoznaj eksperte u ovim oblastima i nauči koji su to poslednji trendovi u IT industriji!

KONFERENCIJA I SAJAM IT KOMPANIJA ĆE BITI ODRŽAN u Beogradu u Mts dvorani – 22. SEPTEMBRA!

ABOUT HACKATHON

Ovaj hackaton će biti jedinstveno iskustvo za sve učesnike da unaprede svoja znanja prezentacionih veština i rešavanja softverskih problema kroz interaktivne radionice i saradnju sa mentorima.

Timovi sastavljeni od 3 ili 4 člana  uzrasta 18-26 godina, imaće zadatak da za 24h realizuju softversko rešenje na zadatu temu i predstave je stručnom žiriju.

HACKATON ĆE BITI ODRŽAN U PROSTORIJAMA Connect The Dots - a 23. & 24. SEPTEMBRA!

OČEKIVANJA U BROJEVIMA

0
STRUČNJAKA IZ IT INDUSTRIJE
0 +
POSETILACA
0 +
KOMPANIJA

ZAŠTO DA NAM SE PRIDRUŽIŠ?

UMREŽAVANJE

Upoznaj nove ljude iz IT industrije i proširi svoje kontakte.

ZNANJE

Naučićeš najnovije trendove IT industrije i podići ćeš svoju karijeru na viši nivo.

NOVE IDEJE

Kroz slušanje iskustava drugih ljudi mogu ti se otvoriti novi vidici i mogućnost da dođeš do novih ideja je velika.

KOMPANIJE

Ukoliko tražiš praksu ili posao, u sklopu konferencije biće održan i sajam kompanija, gde ćeš moći da priđes štandu kompanije koja te zanima i saznaš više informacija o njima.

gOVORNICI

Imaćes priliku da čujes i vidiš neke od najzvučnijih imena iz IT industrije. Neke od njih si već verovatno slušao u najpoznatijim podkastima.

ŽURKA

24. septembra nakon završetka hakatona biće održana žurka u jednom od najpopularnijih mesta za izlazak u Beogradu.

GOVORNICI

LUKA tRIKIĆ

Co-Founder of Connect The Dots

Luka Trikic je IT preduzetnik iz Beograda sa diplomom Matematickog Fakulteta. Preduzetničku karijeru započeo u crypto industriji početkom 2017te godine. Connect The Dots je do sada digao 20 miliona USD investicija i ima preko 60 zaposlenih u Srbiji. Tokom karijere je bio fokusiran na tehnički razvoj, menadžment razvoja i liderstvo.

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ

Filozof sa Wallstreeta

Vladimir je karijeru je započeo kao analitičar za JP Morgan Asset Management u Njujorku. Proveo 9 godina i bio na poziciji šefa sektora za vlasničke derivate i trgovinu portfoliom u JP Morgan Asset Management. Takođe je aktivan privatni investitor u Srbiji, svojoj matičnoj zemlji. Trenutno investira u proizvodnju nameštaja, finansijsku industriju kao i u IT. Aktivno se bavi istraživanjem veštačke inteligencije u biznisu što će i biti tema njegovog predavanja na konferenciji.

DRAGAN TODOROVIĆ

Head of IT at Balkanbet

Dragan Todorović je šef IT odeljenja u BalkanBet-u sa iskustvom u integracijama, arhitekturi rešenja, automatizaciji, razvoju i oblaku. Tokom proteklih 15 godina, Dragan je obavljao različite tehničke i poslovne razvojne uloge u okviru Microsoft partnera i različitih onlajn platformi i zajednica. Dragan će vam na ovogodišnjoj konferenciji predstaviti Business technoligies.

EMILIJA VUKOVIĆ

President, Serbian blokchain initiative

Emilija je suosnivač kompanije Agile Dynamics Tech sa sedištem u Singapuru koja posluje na Bliskom Istoku. Ona je ekspert za rad sa klijentima na primeni blokčejn tehnologije u praktičnom poslovnom kontekstu. Takođe, obavlja funkciju predsednice Srpske blokčejn inicijative, a deo je i menadžerskog tima Superklastera za Web3 i blokčejn tehnologije. Posebno je zainteresovana za primenu blokčejn tehnologije u industriji zdravstva, što je i tema njene doktorske disertacije. Dođite i saznajte na koje se sve načine blockchain tehnologija koristi u biznisu. Osvrnućemo se na zanimljive studije slučaja i Emilijino neprocenjivo iskustvo u radu sa blockchain tehnologijom.

PETAR ATANASOVSKI

Managing Partner at Attic42

Petar je menadžerski partner u Attic42 gde pomaže osnivačima u svemu u vezi sa njihovim proizvodima i poslovanjem.
Pre osnivanja Attic42, Petar je bio glavni izvršni direktor u MVP Workshop-u, jednoj od pionirskih evropskih kompanija za razvoj blokčejn proizvoda, gde je radio na vodećim projektima u svemiru.
Vodio je odeljenje za sreću kupaca u kompaniji GoDaddy (nakon preuzimanja ManageVP-a 2016. godine, gde je Petar bio deo izvršnog rukovodstva Devana Technologies).
Svoje iskustvo podeliće sa nama 22.09. na DIGIHACK konferenciji u MTS dvorani!

NEBOJŠA BJELOTOMIĆ

dIREKTOR INICIJATIVE "DIGITALNA SRBIJA"

Direktor Inicijative „Digitalna Srbija“ jedan je od najvećih glasnogovornika vizije o Srbiji kao lideru u digitalnoj ekonomiji 21. veka oko koje je pre četiri godine nastala ova organizacija, a bio je i jedan od prvih članova njene Skupštine. Ima skoro 20 godina iskustva na različitim liderskim pozicijama u kompanijama u digitalnom ekosistemu naše zemlje, a u prethodnoj godini se angažovao i kao aktivni mentor i investitor koji podržava razvoj domaćih startapa.

TEME

AI & ML

Artifiicaial intelligence and machine learning su napravili revoluciju u svetu izlaskom Chat Gpta. Nauči kako da implementiraš ovu tehnologiju u svoj svakodnevni život i kako da povećaš svoju produktivnost čak nekoliko puta.

BLOCKCHAIN

Saznaj kako funkcioniše tehnologija distribuirane baze podataka koja omogućava sigurno skladištenje, upravljanje i razmenu digitalnih podataka i transakcija.

IT PROJECT MANAGEMENT

S obzirom na to da je svaki projekat u IT-u razvoj aplikacije, platforme, sajta – nauči kako da barataš vremenom, novcem i kvalitetom kako bi tvoj projekat bio uspešno realizovan.

DATA SCIENCE

Koristeći metode mašinskog učenja i klasičnog programiranja, naučićeš kako da filtriraš i koristiš podatke kako bi se izdvojili obrasci i informacije.

CYBER SECURITY

Sve više značajna i popularna oblast koja se bavi smanjenjem rizika i zaštitom podataka od sajber napada. Saznaj zašto je cyber security neizostavni deo svake ozbiljne korporacije i koji su izazovi sa kojima se susreću.

BUSINESS IN TECH

Saznaj kako su neki od najuspešnijih preduzetnika u Srbiji pokrenuli neke od najvećih IT kompanija.

KAKO JE TO IZGLEDALO NA KONFERENCIJI DIGITAL FUTURE

FAQ

DIGIHACK konferencija će se održati 22.9.2023. sa početkom u 10:00 u sali 6 MTS dvorane.

Glavne teme konferencije su:
- Kako je AI promenio svet i kako ti da upotrebiš AI u biznisu i svakodnevnom životu
- Karijerni put IT inženjera
- Koji su koraci, opasnosti, prednosti i mane prilikom ulaska u StartUp svet
i još mnoge zanimljive teme!

Karte možes kupiti online plaćanjem ili uplatnicom tako što ćeš uplatiti potreban iznos na račun organizatora i poslati potvrdu o uplati na mejl. Karte možeš kupiti ovde.

Ukoliko se prijaviš na hakaton i tvoj tim bude izabran da učestvuje, svi članovi tima dobijaju kartu za konferenciju kao poklon. Drugi način je da pratiš naš instagram profil(@fd_org) i očekuješ giveaway sa kartama kao glavnim nagradama.

Naravno, jedan od najbitnijih delova naše konferencije je baš networking. Delegati će imati veliku pauzu na kojoj će moći da priđu i razgovaraju sa najuspešnijim ljudima u svojim branšama.

Sajam kompanija će biti otvoren tokom celog dana konferencije u holu MTS dvorane. Svako će moći da priđe štandovima i raspita se sadašnjem i budućem radu kompanija kao i otvorenim pozicijama za posao i prasku. Na svakom štandu će vas će vas očekivati zanimljivi pokloni kompanija!

Naravno, na danu konferencije biće obezbeđena hrana, piće i vreme za ručak za sve delegate konferencije.

Kako bi ostao u toku sa najvažnijim detaljima konferecije i kako ništa ne bi propustio/la prijavi se pomoću svoj e-mejla na  link.

Svi koji kupe kartu imaće pravo da prisustvuju žurci zatvaranja na kojoj će biti i predavači sa konferencije. Eto još jedne prilike za networking!

POWERED BY