fbpx

FUTURE LEADER

:
:
:

Tokom dva dana učesnici projekta pod nazivom “Future Leader” imaće priliku da se upoznaju u direktnom kontaktu sa svetom biznisa kroz Digital Solution Generator.

Digital Solution Generator koncipiran je kao poslovna studija slučaja, koja se ne bazira na statističkim podacima i stanju tržišta, već na poglede mladih generacija prema problemima sa kojima se suočavaju brojna preduzeća.

Koncipiran kao šansa za inovativnost i slobodno razmišljanje, Digital Solution Generator pruža šansu mladim generacijama da se oprobaju u ulozi preduzetnika i time direktno kroz svoje predložene inovacije utiču na buduće poslovanje kompanija.

OČEKIVANJA U BROJEVIMA

0
DANA
0 +
UČESNIKA
0 +
RADIONICA

Novo vreme I okolnosti donose nove trendove. Usled dinamičnog načina života i pandemije, trend onlajn kupovine je drastično porastao poslednjih godina.

Kompanija Wolt upravo to i prepoznaje, te tako kao lideri online poručivanja, dostava i kupovine odlaze korak dalje i u junu 2022. godine ova kompanija otvara prvi Wolt Market.

Osmišljeni kao online prodavnice, Wolt marketi omogućavaju da se željeni asortimani za najviše 30 minuta pojave na kućnim pragovima svih korisnika. Sačinjen od pažljivo odabranog asortimana, Wolt Market pruža preko 3000 različitih proizvoda, spreman da kao takav pruži sve potrebe lokalnih kupaca.

Široka mreža Wolt partnera sa kojima grade ” delivery only store” čini Wolt Market dominatnim i jedinstvenim na konkuretskom tržištu. Prema trenutnim rezultatima za sve Wolt Markete trenutno se očekuje da kroz dalji razvoj i implementaciju svih novina koje čine digital jedinstvenim, u budućnosti postati dostupni većem broju korisnika.

Osmišljena kao Future Ready School i kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način spoznaju svet oko sebe,

Savremena gimnazija predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade, koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. U modernom svetu koji se neprestano menja neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja.

Upravo zbog toga, Savremena Gimnazija postaće ovogodišnji domaćin Future Leader projekta koji će se održati 27. i 28. maja.

PARTNERI