fbpx

FUTURE LEADER
2024

:
:
:

Future Leader je projekat koji okuplja studente sa inovativnim i kreativnim idejama kako bi podržali kompanije u suočavanju sa izazovima budućnosti u digitalnoj eri. Studenti će imati priliku da se na rešavanju realnih poslovnih problema koji pogađaju kompanije.

Rešavanje studije slučaja trajaće 6 dana, a učesnici će imati priliku da se upoznaju sa Case Study metodama na radionici koja će biti održana na početku projekta.

Finalno prezentovanje rešenja će biti održano po završetku višednevnog rada timova, sa posebnim naglaskom na kreativnost, originalnost i praktičnu primenjivost rešenja. Ova faza projekta predstavlja kulminaciju napora i ideja svakog tima, te će biti propraćena svečanom dodelom nagrada za najuspešnije timove.

Projekat će biti održan 19. i 26. maja u Privrednoj komori Srbije u Beogradu (Terazije 23).

OČEKIVANJA U BROJEVIMA

0
DANA
0 +
UČESNIKA
0 +
NAGRADA

KAKO PREZENTOVATI REŠENJE

Pored samog rešavanja studije slučaja, projekat će obuhvatiti i edukativni deo u vidu predavanja eminentnih predavača iz oblasti biznisa, inovacija i tehnologije. Ova predavanja će pružiti dodatnu vrednost učesnicima, dopunjujući njihovo znanje i perspektivu u oblastima relevantnim za projekat Future Leader.

Prijave za učešće su otvorene. Studija slučaja će se rešavati u timovima koji se sastoje od četiri člana. Postoji mogućnost individualnog prijavljivanja, a u tom slučaju takmičaru će biti dodeljen tim.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem Instagrama

GENERALNI PROJEKTNI PARTNERI

PARTNERI