fbpx

PROJEKTI

CareerUp

Predstavlja niz aktivnosti i internih projekata koje sprovodimo u saradnji sa eminentnim predavačima i istaknutim ekspertima iz oblasti koje su trenutno u trendu. To će članovima pružiti neophodna znanja za dalji rad na projektima organizacije i unaprediti im karijeru kroz interaktivne radionice.

Najznačajnije oblasti u kojima ćemo se usavršavati su:

  • Javni nastup
  • Veštine komunikacije
  • Vođenje timova
  • Organizacija projekata
  • Oglašavanje putem društvenih medija
  • Grafički dizajn
  • Web dizajn
  • Prodaja 
  • Copywritting

 

Ovaj projekat pružiće članovima priliku da u neformalnoj atmosferi razgovaraju sa predavačima i ostvare značajne kontakte kao i da se bolje informišu o najaktuelnijim temama u svetu biznisa i digitala.

DigiCon

DigiCon je tehnološka konferencija i izložba sa vrhunskim sadržajem koji pokriva sva aktuelna dešavanja u digitalnoj industriji. Trajaće 2 dana gde će najpoznatije kompanije i eksperti pričati o potencijalu koji imaju web3, nft, crypto-valute, E-commerce kao i metaverse.

Blockchain tehnologija i decentralizacija predstavljaju srž Web3, koje diktiraju stvaranje nove internet kulture. Zato je važno razgovarati o njihovim osnovama i zaroniti u magiju koja se dešava iza scene kako bi iskoristile šanse koje nam pruža ovo novo digitalno doba.

ŠTA OČEKIVATI?

RADIONICE

UMREŽAVANJE

EKSPERTE

Tehnologija konstantno napreduje i evoluira u težnji da zadovolji promenljive potrebe ljudi. Posedovanje digitalnih veština je neophodno za pretvaranje ideja u inovativna rešenja.

Na DigiConu će preko 10 govornika podeliti svoja neuporediva znanja iz industrije i životna iskustva u formi prezentacija i stručnih panel diskusija.

Future Leader

Future Leader je projekat koji okuplja studente sa inovativnim i kreativnim idejama kako bi podržali kompanije u suočavanju sa izazovima budućnosti u digitalnoj eri. Studenti će imati priliku da se kroz višednevni timski rad angažuju na rešavanju realnih poslovnih problema koji pogađaju kompanije.

Rešavanje studije slučaja trajaće 6 dana, a učesnici će imati priliku da se upoznaju sa Case Study metodama na radionici koja će biti održana na početku projekta. Nakon toga održaće se finalno prezentovanje rešenja po timovima, uz dodelu nagrada.

Projekat će biti održan od 19. do 26. maja.

DigiHack

Projekat DigiHack je hackaton, odnosno programersko takmičenje, koje se bazira na rešavanju softverskog problema. Ovo takmičenje predstavlja odličnu priliku svim programerima da primene svoja znanja i veštine u rešavanju konkretnih problema iz poslovne prakse i osvoje vredne nagrade koje obezbeđuje kompanija partner projekta.

ZAŠTO DA UČESTVUJEŠ NA OVOM PROJEKTU?

POBOLJŠAJ CV

UNAPREDI PROGRAMERSKE VEŠTINE

OSVOJI NAGRADU

Koncept projekta DigiHack je takav da će učesnici pre samog takmičenja imati prilike da kroz interaktivne radionice sa mentorima nadograde i usavrše svoja programerska, kao i prezentaciona znanja. Programeri uzrasta od 18 do 26 godina, imaju ukupno 24 sata da realizuju softversko rešenje na zadatu temu i predstave ga stručnom žiriju.

GreenCode

Green Code je projekat koji ima za cilj povećanje svesti o važnosti očuvanja prirodnog ekosistema, smanjenju uticaja klimatskih promena, kao i poboljšanju kvaliteta života stanovnika.
Digitalna industrija znatno napreduje u proteklih par godina, čime ostvaruje negativan uticaj na prirodu (potrošnja energije, resursa, uticaj na biodiverzitet, prirodne rezerve, globalno zagrevanje…).
Sam projekat obuhvata celodnevne aktivnosti, kroz koje će članovi naše organizacije, studenti i predstavnici kompanija imati prilike da rade na obnavljanju i održavanju šuma i
drugih prirodnih površina.
Green Code će se svake godine održavati na drugoj lokaciji i time pokušati da razvije svest o važnosti ove teme.