fbpx

DIGICON 2023

DIGICON x LINK TO THE FUTURE

Step into the future and learn from the experts of digital & web3 industry

:
:
:

DigiCon je tehnološka konferencija, ispraćena sajmom kompanija, koja okuplja preko 200 delegata i više od 10 govornika.

Teme o kojima ce se pričati su: artificial intelligence, blockchain, metaverse, digitalni marketing & ecommerce.

Upoznaj eksperte u ovim oblastima i nauči koji su to poslednji trendovi u digitalnoj i web3 industriji!

Konferencija će biti održana u Beogradu u hotelu Moskva 8. i 9. aprila!

HOTEL MOSKVA 8. I 9. APRIL

REZULTATI KONFERENCIJE

0 +
GOVORNIKA
0 +
POSETILACA
0
SAJMA KOMPANIJA
0
ŽURKA

ZAŠTO DA NAM SE PRIDRUŽIŠ?

UMREŽAVANJE

Upoznaj nove ljude iz sveta digitala i proširi svoje kontakte.

ZNANJE

Naučićeš najnovije trendove digitalne & WEB3 industrije i podići svoju karijeru na viši nivo.

NOVE IDEJE

Kroz slušanje iskustava drugih ljudi mogu ti se otvoriti novi vidici i mogućnost da dođeš do novih ideja je velika.

KOMPANIJE

Ukoliko tražiš praksu ili posao, u sklopu konferencije biće održan i sajam kompanija, gde ćeš moći da priđes štandu kompanije koja te zanima i saznaš više informacija o njima.

gOVORNICI

Imaćes priliku da čujes i vidiš neke od najzvučnijih imena iz digitalne i WEB3 industrije. Neke od njih si već verovatno slušao u najpoznatijim podkastima.

ŽURKA

9. aprila nakon završetka konferencije biće održana žurka u klubu Flag & Sparrow koji je trenutno jedan od najpopularnijh mesta za izlazak u Beogradu.

GOVORNICI

LAZAR ŽEPINIĆ

Co - Founder at Pendulum ADS

Lazareva agencija je jedna od prvih TikTok partnera u Evropi. On će podeliti sa nama svoja neverovatna znanja o e-commerc-u i oglašavanju preko TiktTok-a.

MARKO KAŽIĆ

Co - Founder Of Hundred X & CEO at Amadeo agency

Founder & CEO marketinške agencije Amadeo iz Dubaija. Marko će sa nama nesebično podeliti svoje zavidno znanje iz oblasti marketinga, i sve to kroz ekskluzivnu priču o svom novom projektu Edumena na kome vredno radi poslednjih godinu dana. Stay tuned!

IVAN BJELAJAC

Co - founder & CEO at MVP Workshop

Direktor i suosnivač MVP Workshop, predsednik Serbian Blokchain Initative i član odbora SeVeN (Belgrade Venture Forum). Njegovo ime se takodje našlo na listi „30 ispod 30". Sa nama će podeliti znanje o razvoju Blockchain i Web3 tehnologija.

NEMANJA ANTIĆ

Founder of military shop

Diplomirani ekonomista, licencirani broker, investicioni savetnik, portfolio menadžer i osnivač Military shop-a. Svoju bogatu karijeru uspešno je izgradio radeći na istaknutim pozicijama u finansijskim sektorima u Ministarstvu finansija i Agenciji za privatizaciju Republike Srbije.

OGNJEN VUKOVIĆ

Founder & CEO at Four Winds

Još jedan od predavača na konferenciji Digital Future, osnivač je i vlasnik globalne agencije Four Winds. Ognjen je svoje izuzetno iskustvo i znanje iz oblasti digitalnog marketinga i e-commerce-a stekao kroz mnogobrojne saradnje sa velikim svetskim brendovima.

STEVAN RADONJANIN

Co - founder & CEO at Veli

Stevan Radonjanin, kao osnivač uspešnog startapa, sa nama će podeliti znanje o kripto svetu poput uticaja kriptovaluta na globalnu ekonomiju kao i o prilikama i rizicima sa kojima se suočavaju startapi u kripto industriji.

PETAR VASIĆ

CEO at Vasic Media

Petar je diplomirani komunikolog, direktor marketing agencije “Vasić Media”, osnivač VOICE i HOOK kompanija i stručnjak za marketing na društvenim mrežama. Svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem pomaže kompanijama da postignu svoje ciljeve.

AFTERMOVIE KONFERENCIJE

PARTNERI